nice for me and you

Friday, April 30, 2010

da sebulan lebih usia perkahwinan aku ngan azrul..

sejak bercinta sampai la skunk,kami mmg jarak jauh...dulu time bercinta x kesah la sangat...ada la jumpa 2 bulan sekali....tp bila da lepas kawen ne,lain plak raser...aku kat jay bee..hubby kat K.L...errm,so every week la azrul balik...malam jumaat jek sure aku akan jadi penunggu setia kat stesen larkin...nk balik setiap mggu nek keta x larat weh...so malam jumaat till ahad malam kiteorg akan dating sepuas2nya...masa sangat2 la terhad...ahad malam tue jek mesti nangis..pisah ngan suami tercinta..sayu jek...bila la hubby nk mula traning kat kuithho ne...huhuhu...so setiap hari,keja aku abiskan la kat blog yg usang ne..blog ne la peneman aku...heheh...


 ne gambo memuler declare dulu T___T

ikotkan suami aku sowang yg sgt2 pendiam..aku plak jenis kecoh2..tp dengan yg pendiam ne gak la yg aku suka nk share ape pon jek ngan dier...kadang aku beli biskut bawak p skool pon aku akan citer kat dier...sangat2 close...suami aku ne aku da anggap my best frenz...suami n ketua keluarga..lelaki yg sgt2 aku hormat n sayang...
bila da windu ne,selalu yg aku wat ngok gambo dier...ngok balik video sengal2 yg kiteorg rakam..aksi2 yg gegiler n sempoi dier aku akan ingat...i mizz my husband...sowie .aku terjiwang plak pagi ne..sbb ari ne ari jumaat,then aku akan jumpa suami tercinta malam ne...ne la seksanya kawen pjj ne...

 bos threats pngantin baru...

setiap kali "dating" ujung minggu ne,ader jek aktiviti yg kiteorg wat...x kesah la..kadang masak2 sesama...cuba resepi baru...esok aku nk balik kg jumpa mak n pak mertua aku..adik2 ipar aku sumer balik...windu nk jumpa depa..sbb kuarga belah suami ramai..so meriah la sket...heheh..

so sape yg blom kawen or ngah tunang2 tue,cepat2 la..heheh..kawen mmg best~senyum nakai...





   



3 comments:

YOURSCOMMENT said...

HI BLOGGER..

TAHNIAH..&..SELAMAT PENGANTIN BARU..

SAJE SINGGAH2 MENGOMEN TEMAN BLOGGER..

SEMOGA IKATAN TERJALIN KEKAL SELAMANYA..AMIN.. :)

P/S: HEPY BLOGGING.. ;)

mamasue said...

mamasue yg tak de kena mengena ni pun naik sedih baca...tak pa..semoga berkekalan ke anak cucu ye

AnnFrendly Garden said...

wah.. masih baru lagi berdarah manis nie..
seronok tengok baru yang dah kawin.. happy aje :)
errmm.. nape duduk berjauhan ya (maaf tanya)?
husband kerja di tempat lain ke?
semoga sentiasa ceria dah gembira..