nice for me and you

Friday, July 30, 2010

lama giler aku x tulis kat cne..bukan bz ke ape..cuma feeling nk menulis tue x der...mgkin pmbawakan jd istero org ne...huk3...x manyak sgt citer best aku nk share...cuma aku nk citer sket pasai kete aku...keta jjs aku da selamat di trade in kan da...ader buyer sanggup beli dgn cash tue..muler tue aku just memain jek nk jual, ngok myvi LE ne nyer pasai la..aku geram giler ngok kaler pink tue...wahhhhhhh.,mata mcm terbeliak ngok...pandai perodua tackle customer...huhuhu..aku pon letak la iklan dlm mudah keta jjs aku tue...ramai giler yg interested..maklumla keta cumel g tue...=)....last2 buyer yg first jek da willing nk beli cash...x sempat ngok buyer lain..dapat la back up aku nyer fuly ssttelement jjs...terus jek booking myvi..skunk ne loan aku pon da lulus...no plat pon aku da booking...x sabo jek nk tunggu drive jek...mesti raser mcm jadi princess jek..bawak myvi kaler kegemaran ne....hahaha...aku x smpat download gambo yg aku mek ngan myvi kaler ne..nnti2 aku upload la ek..tp korang leh ngok kat perodua...BRAVO  



                                 JMJ_ _ _ _

4 comments:

awinsjclarke.com said...

wow... best nyer dah ada org yg willing nak beli kereta awk dgn cash!... hehe .. so dah on the way booking your nice pinkish cute car laa nih... erm... nnti if dah dapat jgn lupa publish kay at your site..

anyway kereta dulu tu kereta apa ek? ada gambar dia .... berapa org tu sanggup bayar?

awinsjclarke.com said...

wow... best nyer dah ada org yg willing nak beli kereta awk dgn cash!... hehe .. so dah on the way booking your nice pinkish cute car laa nih... erm... nnti if dah dapat jgn lupa publish kay at your site..

anyway kereta dulu tu kereta apa ek? ada gambar dia .... berapa org tu sanggup bayar?

nouriyuko said...

heheh...alhamdulillah...berminat gak ke keta kaler pink ne...x ramai org minat pink ne kan..

nihas said...

Salam....

waaaaaa..... ad...jelesnya....camna blh ad blh beli warna pink... nak juga...nak juga.....nak juga (sambil menghentak-hentak kaki)....huhuhu...
weih ad, camna nak iklan kat mudah.com tu? aku nk iklan kek aku lah.... tolong blh?