nice for me and you

Friday, August 20, 2010

heheh...lama gak aku x update blog aku ne...aku surfing...almost everyday aku surfing kecuali weekend..weekend adalah hari aku bersuka ria ngan hubby aku..heheh...td chek aku nyer nuffnang,duit ader naik gak tue..padahal aku x rajin mengupdate blog aku..so kesimpulannya,kalu kita semakin rajin wat entry kat blog ne, n semakin rajin blog walking..maka semakin bertambah la duit anda...heheh..so aku malas nk membebel,aku nk sentuh sket pasai entri aku ne...korang penah beli barang secara online x?dulu aku mmg x akan wat..sbb aku takut kena tipu..yer la,dah la kita x kenai budak nya...last2 nk masukkan duit kat akaun bank dier...tu deiiiiiiiiiiii.....tp akhir2 ne aku semakin suka plak nk bergaya..yer la,dulu time dedulu blom kawen dulu..x der feeeeeellllllll lagi nk melaram2 ne...la ne da kawen,pastu ngan kerja cikgu cekgi ne da bukak mata aku sket...yg pompuan ne harus la bergaya...tp jgn la smpai "biar papa asalkan bergaya"....bergaya ikot kemampuan...just look nice pon da ok....lagi2 cantik utk suami...x salah malah di galakkan=)...so aku skunk ne suker trend selendang mendang ne...hehhe..bukan pe,design nmpak ekslusif la sket..ngan corak dier lawa2..tp aku susah nk cari yg lawa2 kat area umah aku ne...so ari tu adik aku ajar beli online........aku try la satu,perghhhhhhhh..aku mmg suka....kat tenet,kaler yg depa jual sumer MELETUP2..harga pon murah jek,...so mmg berbaloi2 la beli secara online...jimat masa,wang minyak keta n tenaga..hanya menggunakan jari jek=)....

so sape kate muka bulat cam aku ne n speck mcm aku ne x leh bergaya...sila lihat
ne antara koleksi selendang aku...aku tengah giler selendang ne=)

x manyak lagi...akan mengumpul sket masa lagi..selendang ne senang pakai n nmpak elegan bagi aku..x semestinya org da kawen x leh pakai..korang leh pakai tutup dada n pakai anak tudung so leh tutup leher korang....selamat mencuba=)

2 comments:

nihas said...
This comment has been removed by the author.
nihas said...

Salam...
percaya jer.... aku membeli barang orang lain dan kek aku pun dibeli oleh orang lain...hihihi